Udvalgte presseomtaler


Udpluk fra scrapbogen - klik på artiklerne for at læse eller se resumé nedenfor

                       

                               


                    


Torsdag den 6. maj 2004


Når det lokale Svendborg-orkester, Acting Like Alex, indtager den store scene på Høje Bøge på lørdag kl. 18, er der ekstra nerver på hos de seks unge musikere.

Peter Rygaard, der har sammensat musikprogrammet på Høje Bøge, siger: "Prisen spiller selvfølgelig ind, men vi har også valgt Acting Like Alex, fordi de er bragende dygtige og meget overbevisende. Lige bortset fra de to drenge i Safri Duo vil jeg betegne dem som de dygtigste og mest musikalske og talentfulde ved årets show".

Ole Grube

(Se hele artiklen her)


Søndag den 9. maj 2004

I år er Louise Bang, Morten Møller, Jesper Beese, Ulrik Lindorf C., Daniel Rasmussen og Morten Vinding forfremmet til den bedste sendetid. (...) "Vi skal virkelig have fat i publikum. De kan købe deres franske hotdogs efter koncerten", siger Morten Møller, der som altid medbringer sine specialsyede sorte læderbukser og desuden en særlig sportstrøje med rygnummeren 75. "Det er min årgang", forklarer den 29-årige forsanger. Og ikke færre end tre serier fyrværkerier skal gøre denne koncert til Acting Like Alex' mest iøjnefaldende nogensinde.

Henrik Bjerg Jensen

(Se hele artiklen her)


Mandag d. 10. maj 2004


Der var stjernestøv over koncerten med Acting Like Alex. (...) Godt gået! Sådan lød det igen og igen, da de fem unge musikere i Svendborg bandet Acting Like Alex havde forladt scenen og pustede ud backstage efter en timelang koncert i den bedste sendetid på den store scene på Høje Bøge.(...) "Bandet har en fantastisk sceneoptræden, og så er de tilmed meget udadvendte. Mange bands ser ud som om, de kun spiller for sig selv, men Acting Like Alex spiller for hele publikum, og samtidig er de meget behagelige. Det er et meget stort plus", konstaterede Merethe Jeppesen (Artebooking, red.) efter koncerten på Høje Bøge.

Ole Grube

(Se hele artiklen her)